top of page

VI GÖR STARTBESKED DOKUMENT:
VVS-RITNINGAR, BRANDSKYDDSBESKRIVNINGAR
EL-RITNINGAR OCH ENERGIBERÄKNINGAR

Vi hjälper dig med dina VVS-ritningar, EL-ritningar och Energiberäkningar för att du ska kunna få ett startbesked från din kommun. Dessutom till ett garanterat fast pris på dina ritningar.

Design - Bygglovsritningar - Konstruktionsritningar - VVS/EL/Brand
Allt under ett Tak

VVS ritning

eller

"Arne har ritat vårt drömhus. Han tog in alla våra val och gjorde fina ritningar. Kom med många bra förslag och löste det enkelt när vi satt fast. Vi har känt förtroende och glädje att träffa Arne varje gång vi har haft våra möten."

Google - Martin Lehman

VÅRA RITNINGAR HJÄLPER DIG ATT FÅ STARTBESKED FRÅN KOMMUNEN

proces_edited.png
  • Vi tar fram kompletta VVS- och EL-ritningar, brandskyddsbeskrivningar och energiberäkningar åt privatpersoner, företag och fastighetsägare.

  • Vi skickar in dina ritningar till byggnadsinspektören i din kommun och du kan börja med ditt projekt så snart du fått ditt startbesked.

  • Vi tar fram alla ritningar som du behöver ha till tekniskt samråd samt under byggtiden för dina hantverkare. Utsättning inför gjutning, tappvattenritningar, avloppsritningar, ventilationsritningar, dagvattenhantering.

  • Vi anpassar våra paket beroende på vad du behöver. Vi kan leverera endast VA ritningar om du har värme och ventilations från en annan leverantör.

eller

VI GARANTERAR DIG EN SMIDIG BYGGLOVSPROCESS

UNIEK_edited.png
target2_edited.png
alles onder een dak_edited.png
obstacle_edited.png
_edited.png

Vi är arkitekter

Vi har kåll på helheten och garanterar att den tekniska delen ligger i linje med designens estetiska och funktionella principer.

Vi är personligen involverade

Varje projekt är ett personligt projekt och vi är nära våra kunder. Deras önskemål och tillfredsställelse är viktigare än att tjäna mycket pengar. vi finns även tillgängliga för möten under helger och kvällar.

Vi har allt under ett tak

Vi har alla konsulter du behöver från idé till slutbesiktning. Vi tillhandahåller alla de ritningar som krävs efter bygglovet.

Vi löser din huvudvärk

Vi sköter hela processen och vi är bygglovsexperter som har koll på de senaste reglerna. Vi kan också lösa dina problem med kommunen.

Vi jobbar snabbt

Varje beställning är unik, men vi kan leverera alla nödvändiga ritningar inom två veckor.

eller

bottom of page